Op 04-06-2009 is de stichting opgericht voor de behoeftige ouderen in Gyumri in Armenie. 
Maar al in 2008 hebben we 29 ouderen kunnen helpen met hout of andere brandstof voor de kachel, en/of voedsel. Dit hebben we kunnen doen door giften van veel mensen. Onze contact persoon in Armenie zorgt ervoor dat de spullen gekocht worden en bij hen gebracht worden. De spullen worden dus in Armenie gekocht.
We hebben gevraagd wat ze nodig hadden kleding, brandstof en/of voedsel.
Ze hadden allemaal warmte nodig zoals hout voor de kachel. Er wordt dan ook meestal op houtkacheltje gekookt. Verder werd er om voedsel gevraagd.
De nood is erg hoog. In de winter 2009/2010 is het ook weer gelukt deze ouderen te helpen.
In 2012 hebben we 31 ouderen kunnen helpen. De ouderen die nu door ons worden geholpen willen we graag elk jaar blijven helpen. Ze rekenen op onze steun. Ze kunnen niet zonder.

 
 

 
    
 Dit is een kleine indruk van wat er in de winter van december 2009 voor de ouderen in Armenie is gedaan. Er is hout gekocht en rondgebracht. Ook zijn er voedselpakketen samengesteld en rondgebracht. Voor wie geen hout nodig had is er de gas of electriciteits rekening betaald. We hebben 29 ouderen kunnen helpen.
Inmiddels in 2017 worden er 33 ouderen geholpen met voedselpaketten, hout/gas/elektrisch, medicijnen,kleding of waar ze maar behoefte aan hebben. Ook krijgen gezinnen noodhulp.